Bloesem bestellen

Het Prikkeltje

Het Prikkeltje

Praktijk voor hooggevoelige kinderen en volwassenen


Bloesem bestellen


In onze praktijk maken wij vaak gebruik van bloesemremedies. Het gaat daarbij om Bachbloesems maar ook andere soorten bloesems. Door de jaren heen zijn bloesemremedies geƫvolueerd en bijzonder krachtig geworden. We kunnen als therapeut dan ook putten uit een ongelooflijk mooi gamma van remedies met elk hun specifieke werking. Voorbeelden zijn bloesem remedies bij angst, onrust, concentratieproblematiek, of hechtingsproblematiek.


Een kant en klare oplossing uit een standaard flesje kan werken, maar heeft doorgaans niet de nodige dieptewerking. En daarmee gaat het eigenlijke probleem niet volledig weg. Want soms zit er een thema achter het thema, en moet je hier eerst mee aan de slag om blijvend resultaat te boeken.


Lukt het je niet om naar de praktijk te komen, en zou je toch vanop afstand willen geholpen worden? Stuur ons dan een e-mail met een korte beschrijving van jouw karakter en de thema's waar je tegenaan loopt, en wij maken de bloesemremedie die speciaal op jou is toegespitst. Je krijgt een duidelijke beschrijving meegestuurd, en we houden contact over hoe je de werking van de bloesem ervaart. De prijzen vind je onder tarieven.Horatiuslaan 10

5926 SH Venlo

info@hetprikkeltje.nl

077-3521808

KvK-nummer 67124127