Werkwijze

Het Prikkeltje

Het Prikkeltje

Praktijk voor hooggevoelige kinderen en volwassenen


Werkwijze


Hooggevoeligheid kan een sterke invloed uitoefenen op je werk, school, persoonlijke leven en relaties. Wij kunnen je helpen goed te aarden, grenzen te stellen, je innerlijke kracht te versterken en een juiste balans te vinden tussen rust en activiteit.


In het eerste consult brengen we samen je situatie in kaart. Hierbij zijn je eigen waarnemingen  belangrijk, omdat zij een schat aan informatie kunnen bevatten die mogelijk bijdraagt aan het verdere proces. Tijdens dit eerste consult plannen we de verdere stappen.


Bij begeleiding van kinderen vinden deze stappen altijd plaats in een intensieve samenwerking met de ouder. Terugkoppeling over wat in de perioden tussen twee consulten gebeurt is voor ons uiterst belangrijk voor het fijnstemmen van de begeleiding. De begeleiding van uw kind kan daarmee voor zowel uw kind als voor u een intensief traject zijn.In overleg zetten wij specifieke behandelingen in. Hieronder vallen bijvoorbeeld tekenoefeningen of energetische behandelingen, maar ook het gebruik van bijvoorbeeld bloesemremedies.


Op al deze terreinen zijn we uiteraard in het bezit van professionele diploma's. Deze benadrukken de kwaliteit van zowel onze zorg en nazorg."When you are authentic to yourself, you become a great being, comfortable and successful in this world" – Sri BhagavanHoratiuslaan 10     |     5926 SH Venlo     |     info@hetprikkeltje.nl     |     077-3521808     |     KvK-nummer 67124127