Over ons

Het Prikkeltje

Het Prikkeltje

Praktijk voor hooggevoelige kinderen en volwassenen


Over ons


Mijn naam is Karin Jurgen. Na jarenlange functies in het internationale bedrijfsleven en het  onderwijs werd me steeds meer duidelijk dat ik een zeer gevoelig beestje ben. Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in het fenomeen hooggevoeligheid, en ben ik opleidingen gaan volgen op dit gebied. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en startte praktijk Het Prikkeltje. Mijn partner Arjan is gediplomeerd leercoach en werkt onder anderen als huiswerkbegeleider. Arjan en ik hebben samen vier kinderen. Binnen ons gezin komen hooggevoeligheid, autisme en hoogbegaafdheid voor.


In de afgelopen jaren rondde ik geaccrediteerde opleidingen af voor nieuwetijdskindercoach, energetische kindertherapie en therapeut voor hoogsensitieve personen (HSP's). Deze opleidingen omvatten concrete kennis van het lichaam, maar boden ook verdieping richting de  emotioneel-energetische aspecten van hooggevoeligheid en trauma.Omdat hooggevoeligen in het bijzonder baat kunnen hebben bij wat de natuur hen te bieden heeft volgde ik daarnaast opleidingen in bloesemremedies en celzouten (Dr. Schlussler).


Vanzelfsprekend neem ik ieder jaar deel aan verschillende cursussen en workshops om bij te blijven in dit vakgebied.


Maar vooral heb ik veel plezier in wat ik doe.


Misschien tot binnenkort?
Horatiuslaan 10     |     5926 SH Venlo     |     info@hetprikkeltje.nl     |     077-3521808     |     KvK-nummer 67124127